Våra olika typer av mobilskal

Vi erbjuder mobilskal I över 400 olika varianter till alla större tillverkare och modeller av mobiltelefoner och läsplattor. Nya modeller läggs till i princip varje vecka.

Här kan du se vilka olika typer av mobilskal vi erbjuder.

mobilskal Våra mobilskal

Card Case
Mobilskal med tryck på baksidan, fack för kort

Skalen tillverkas med sublimerings- eller UV-tryck. Skalen är transparenta med öppning för förvaring av kort eller kontanter i. Vi erbjuder  mobilskal till de allra flesta tillverkare och modeller av mobiltelefoner (till exempel Apple, Samsung, Honor, HTC, Huawei, Nokia, OnePlus, LG, Motorola, Sony och Xiaomi).

mobilskal Våra mobilskal

Hard Case, Soft Case
Mobilskal med tryck på baksidan

Skalen tillverkas med sublimerings- eller UV-tryck. Skalen i sig är vita, svarta eller transparenta. Vi erbjuder  mobilskal till de allra flesta tillverkare och modeller av mobiltelefoner (till exempel Apple, Samsung, Honor, HTC, Huawei, Nokia, OnePlus, LG, Motorola, Sony och Xiaomi).

mobilskal Våra mobilskal

Hard Case – Fully printed
Heltryckta skal

Helttryckta skal tillverkas med sublimeringstryck. Vi skriver ut designen på papper eller folie och producerar skalen med värme och tryck i sublimeringsmaskiner där färgen absorberas av materialet.

mobilskal Våra mobilskal

Wallet Case – Black
Fronttryckt plånbok

Detta skal tillverkas med sublimeringstryck och finns för över 30 olika mobiltelefonmodeller. Insidan är svart och har utrymme för förvaring av kort och pengar.

mobilskal Våra mobilskal

Wallet Case – Full Print
Helttryckta plånboksskal

Plånboksskalen tillverkas med UV-tryckteknik. Den här typen av skal är gjorda för att skydda telefonen och samtidigt ge möjlighet att förvara kreditkort och pengar. Plånboksskalens utsida är vit och tillverkade av konstläder. Hållaren på insidan är svart.

mobilskal Våra mobilskal

Tough Case
Kraftiga skal

Våra kraftiga är tjockare och ger extra skydd för en telefon. Skalen är tillverkade av två delar: gummi på insidan och ett hårt fodral på utsidan. Kombinationen av två material absorberar stötar bättre. Kraftiga skal finns för iPhone och S-serien från Samsung.

mobilskal Våra mobilskal

Crossbody
Med justerbart snöre

Smart konstruktion för dig som vill ha mobilen runt halsen eller på annat sätt använda mobilskalet med snöre.

mobilskal Våra mobilskal

Smart Case
Smarta fodral för iPad

Smart fodral finns för alla generationer av Apple iPad. Kombinationen av skal och stativ är idealisk för daglig användning av din Ipad. Fodralet är tillverkad i vitt konstläder. På insidan skyddar mocka-liknande material din iPad.

mobilskal Våra mobilskal

Smart Cover
Smart omslagslock för iPad

Smarta omslagslock finns för alla generationer av iPad. Locken fästes på sidan av iPad med en magnet som skyddar skärmen på surfplattan. Skalen är tillverkad av konstläder med grått mocka-liknande material på insidan.

mobilskal Våra mobilskal

Soft Case Transparent
Mjukt skal för iPad, genomskinligt

Skalen tillverkas med sublimerings- eller UV-tryck. Skalen är transparenta.

mobilskal Våra mobilskal

Mac Book skal
Skal för Apple Mac Book och Mac Book Pro

Skalen kommer I två delar, ett för undersidan och ett för översidan med tryck. Skalet är av hårdplast.

mobilskal Våra mobilskal

Datorfodral
Finns för 13″ och 15″

Gediget datorfodral med mjuk sammetsliknande insida.

Du hittar skalen under Apple / Macbook